Apartmani Bačić – Omišalj, Otok KrkAko odlazite na otok Krk, u nastariji grad s turističnom tradicijom, koja je počela već prije 100 godina – Omišalj, preporučujem da za smještaj odaberete apartmane Bačić. Apartmane Bačić smo tokom istraživanja grada Omišalj, u sklopu pisanja turističkog vodiča o Krku, posjetili i mi s Tomažem. Gospodin Vinko Bačić, nas je zajedno sa svojom suprugom i kćerkom vrlo toplo primio. S vlasnicima družili smo se uz večeru u njihovoj prijatno uređenoj gostionici, gdje svojim gostima po želji pripreme izvrstan doručak, ručak ili večeru, a mnoge sastojke nađemo u njihovom prelijepo uređenom mediteranskom vru, koja se nalazi uz kućno dvorište. Posle večere gospodin Vinko pokazao nam je apartman. U apartmanu nas je na stolu dočekala posuda s domaćim grožđem te mandarinama. Kao svi drugi apartmani u kući, i taj je bio opremljen sa satTV, klimom, kuhinjom, kupaonicom i terasom. Gostima je odmah uz kuću na raspolaganju parkiralište.

Parkiralište se nalazi odmah do kuče sa pogledom na more

Parkiralište se nalazi odmah do kuče sa pogledom na more

U ponudi imaju više apartmana, koji su primjerni za 2 do 6 osoba. Apartmani se nalaze odmah uz more i plažu (20m), a od centra grada su udaljeni približno kilometar. Do starog centra grada možete otići autom ili se prošetate po lijepo uređenoj stazi, koja se proteže od mora sve do apartmana, a predivna je i i za jutarnje trčanje. Wi-Fi veza djelovala je odlično, tako da smo mogli bez poteškoća objavljivati naše doživljaje.

Cijela porodica vrlo je prijatna, ne dali im ni smisla za humor. Gospodin Vinko je bio menadžer poznatog hotela Delfin, zato mu posao s gostima nije nepoznat. Vidi se da stvarno uživaju u tom poslu, što kažu i zadovoljni gosti, koji se svake rado vraćaju.

Nasmijana obitelj Bačić u svojoj prelijepoj konobi.

Nasmijana obitelj Bačić u svojoj prelijepoj konobi.

 
Tokom boravka u gradu Omišalj bili smo jako zadolovnji s apartmanima Bačić – prije svega njihovom izvrsnom kuhinjom, gdje su uvijek s veseljem pripremili ukusna jela. Apartman definitivno preporučujemo.

Više informacija te rezervacije na ovoj stranici: http://www.apartmajidirekt.com/apartmaji-bacic-2645.html