Apartmani Ban Omišalj – Apartmani KrkU prekrasnom primorskom gradu Omišlju na otoku Krku apartmani Ban nude vam smještaj u dva novouređena apartmana. Apartmani su na prekrasnoj lokaciji, okruženi su zelenilom i lijepo uređenim vrtom. U blizini nalazi se pješčana plaža koja je od apartmana udaljena samo 80 metara. Oba apartmana su pogodna za 2 + 1 osobe, lijepo su uređeni i udobni. Opremljeni su sa modernim  alatima za kuhanje, a tu je i satelitska TV i internet priključak.

Kontaktirajte vlasnika apartmana i pošaljite informativni upit

Vaše ime i prezime

Vaša e-mail adresa

Datum dolaska

Datum odlaska

Dodatna pitanja:

 

Apartmani Ban - Omišalj

Apartmani Ban – Omišalj

Apartmani  imaju velike terase, sa kojih se  nudi prekrasan pogled na more. Na vrtu je gostima na raspolaganju vanjski roštilj a tu je i parkirno mjesto. Vrt i terasa su stvarno veliki i apartmani su okruženi velikim drvećem koji pružaju zaklon od sunca . Tu će doći na svoje obitelji s djecom, jer u vrtu je idealno mjesto za poslijepodnevno druženje.

Omišalj je zanimljiv stari grad, gdje možete uživati ​​u mirnom obiteljskom odmoru ili aktivnomi odmoru.

grad Omišalj

grad Omišalj

Više o ovom prekrasnom gradu možete pročitati http://www.otokkrk.com/omisalj/

Smještaj u apartmanima Ban preporučujemo je čete moči  uživati ​​u lijepo uređenim apartmanima po niskim cijenama. Prije sezone ili u posezoni  možete iznajmiti apartman za samo 32 € / dan.