Vila Lavanda, Omišalj – Apartmani KrkApartmanska kuća Vila Lavanda nalazi se samo 100 metara od obale na super poziciji, tako da imaju svi apartmani pogled na more. Vila je lijepa, mediteranskog izgleda, okružena je grmovima aromatične lavande. Izuzetno ljubazna vlasnica, gospođa Slavica iz te lavande radi domaće proizvode kao što su vrećice lavande, ulje lavande, buketi suhe lavande, med od lavande i sapune.

Kontaktirajte vlasnika apartmana i pošaljite informativni upit

Vaše ime i prezime

Vaša e-mail adresa

Datum dolaska

Datum odlaska

Dodatna pitanja:

Gospođa Slavica i njezin suprug Zvjezdan vrlo su ljubazne osobe, koje sa zadovoljstvom popričaju sa gostima i ponude im piće dobrodošlice i domaća jela.

Vila Lavanda Omišalj - pogled sa terase

Vila Lavanda Omišalj – pogled sa terase

Vila koja je kategorizirana sa tri zvjezdice nudi smještaj u pet apartmana u veličini 45m2, koji su pogodni za 4 osobe. Svi apartmani imaju potpuno isti raspored i veličinu, samo su apartmani u prizemlju malo hladniji od drugih, ali to nije problem jer su svi apartmani opremljeni sa klima uređajem. Osim toga, svi imaju TV / SAT i Wi-Fi. Apartmani na katovima su lijepi, i sa prostranih terasa prostire se pogled na more i Omišaljsku uvalu. Svaki apartman sastoji se od ulaznog hodnika gdje je ormar, kupaonice, lijepo namještenih spavaćih soba, i kuhinjom sa dnevnom blagovaonicom gdje se nalazi još jedan ležaj za dvoje i prostrana terasa veličine 15m2. Apartmani su dobro održavani, čisti i lijepo namješteni.

Za goste apartmana je parking ispred kuće. Iza kuće je lijep vrt gdje gosti mogu koristiti stolove i klupe u sjeni, pa čak i roštilj koji mogu koristiti po želji. Uskoro će vlasnici imati i stolni tenis za mlađe posjetitelje. U apartmanima također dopušteni su kućni ljubimci.

Vila Lavanda Omišalj

Gospodin Zvjezdan i gospođa Slavica su u vili Lavanda stvorili vrlo ugodnu atmosferu, gdje se čovjek  osjeća dobrodošlo i domače, tako da čete biti izborom ovih apartmana jako zadovoljni.

U Omišlju nalazi se oko pet različitih plaža. Više slika i informacija pogledajte na www.otokkrk.com/plaze-u-omisalju