Apartmani Bartol, Šilo – Otok KrkKad smo pisali vodič za otok Krk, smo ja i Tomaž išli na istraživanje turističkog i ribarskog sela Šilo, koji se nalazi na istočnoj obali otoka. Odlučili smo se smjestiti u apartmanima Bartol, koji su od centra grada, trgovina i restorana, samo oko 250 metara i od plaže oko 300 metara.

Apartmani Bartol - Šilo

Apartmani Bartol – Šilo

Kas smo došli, dočekala nas je vrlo ljubazna dama Marija Bartol i njezin suprug Boris. Pozvali su nas na piće na svoju donju terasu, koja je okružena prekrasnim biljkama lavande, raznih vrsta cvijeća i drveća. Uz razne biljke pružaju ugodnu atmosferu i mirisi oko njihovog stana, što sam odmah primijetila. Sa osmijehom na licu mi je gospođa Bartol napravila buket mirisnog cvijeća, koji je lijepo mirisao još tjedan dana u apartmanu.

Vlasnica apartmana Bartol, ga. Marija

Vlasnica apartmana Bartol, ga. Marija

Marija i Boris

Marija i Boris

U kući se nalaze apartmani, koji su renovirani i lijepo uređeni. Iznajmiti možete apartmane za 3-4 osoba (2 + 2). Svaki apartman ima TV sa satelitskim programima i klima-uređaj. Najveću prednost definitivno imaju velike terase, s kojih se pruža prekrasan pogled na more i na crikveničku rivijeru. Ispred apartmana su parkirna mjesta, a imaju i vanjski roštilj i bežični internet. Po dogovoru s vlasnikom možete donijeti i vaše kućne ljubimce, koji su u Šilu više nego dobrodošli, jer imaju posebnu  plažu pasje prijatelje. Gospođa Marija nudi i najam dva bicikla, koji su prije i nakon sezone besplatni. Bicikli mogu se koristiti za istraživanje ovog predivnog mjesta.

Apartmani Bartol - pogled sa terase

Apartmani Bartol – pogled sa terase

Apartmani Bartol - Šilo

Apartmani Bartol – Šilo

Marija pokušava redovito održavati svoje apartmane i trudi se, da se gosti osjećaju kao kod kuće. Ako budete imali bilo kakvih pitanja, njezina vrata uvijek otvorena.

Apartmani Bartol - pogled prema Šilu

Apartmani Bartol – pogled prema Šilu

Želite li znati zašto posjetiti baš Šilo?

Svi razlozi mogu se naći na sljedećoj poveznici: http://www.otokkrk.com/silo/