Želite besplatan apartman (4 zvjezdice) za 5 dana na Krku?NAGRADNA IGRA JE ZAVRŠENA!

Hvala svima, koji ste u njoj sudjelovali, a najsretnija između svih bila je MAJA SUŠEC.

ČESTITAMO!

Želite li potpuno besplatno u super apartman s četiri zvijezdice na otoku Krku za 5 dana?

Jedan od posjetitelja naše web stranice dobit će besplatan boravak za 5 dana (4 noćenja) u apartmanu Ivica. Sobom možete dovesti još dvije osobe, jer je apartman namijenjen za do 3 osobe.

Za surađivanje u nagradnoj igri ispunite donji obrazac.

 

Studio apartman Ivica, Šilo

Studio apartman Ivica, Šilo – Apartmani Krk

U nagradnoj igri možete surađivati do uključno 3. rujna. Pobjednika ćemo odabrati 4. rujna u 12:00 i njegovo ime objaviti na web stranici.

Pobjednik će moći koristiti nagradu u terminu od 13.9. do 17.9. Nagrada je prenosiva na treću osobu i pobjednik je može pokloniti bilo komu.

Apartmani Ivica prekrasno su i potpuno novo uređeni apartmani u modernom stilu, kategorizirani s četiri zvjezdice, što je očito već kod kvalitete opreme. Gostima je u studio apartmanu na raspolaganju potpuno opremljena kuhinja, blagovaonica, kupaonica te prekrasna i prostrana terasa s pogledom na more. Opremljeni su klimom, LCD TV/sat i naravno imaju i Wi-Fi. Od apartmana do mora i plaže samo je 120 metara, a locirani su na mirnoj i tihoj lokaciji.

Sam grad Šilo lijep je i slikovit gradić uz more, sa živahnom rivom uz koju je nekoliko restorana. U Šilu naći ćete nekoliko lijepih plaža – kamene, betonirane, šljunčane, … Sigurno ćete pronaći vama omiljenu! U blizini isto tako nalaze se ostaci rimske vile i litice s plažama i malim špiljama, što je idealno za sve koji volite istraživati prirodu.

Više informacija i fotografija o gradu Šilo možete pronaći na: http://www.otokkrk.com/silo

A više informacija i fotografija o plažama u Šilu na: http://www.otokkrk.com/plaze-silo

 

Plaža i grad Šilo - Apartmani Krk

Plaža i grad Šilo – Apartmani KrkOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *