Vremenska prognoza za otok KrkVremenska prognoza Krk – 3 dana

Vremenska prognoza Krk – 7 dana

Posjetitelji otoka Krka, a posebno oni koji češće posjećuju otok Krk, slažu se da je vremenska prognoza Krk, u prosjeku, izuzetno pozitivna. Otok Krk ima više sunčanih dana nego većina gradova na obalnom dijelu Kvarnera, a temperature su više i vjetrovi slabiji. Vremenska prognoza Krk je obično na neki način neobična, budući da ima taj otok u prosjeku za gotovo 5 ° C više temperature, kao što bi trebao imati u skladu s njegovim zemljopisnim položajem.

 

vremenska prognoza KrkU prosjeku, najhladnije vrijeme na otoku Krku je u mjesecu siječnju, kada su temperature tek nešto više od 5 ° C, a ljeti u prosjeku je više od 24 ° C. More i vrijeme je otok Krk stavilo u poziciju da je vrijeme u jesen u prosjeku za 2 ° C toplije od proljeća. U svakom slučaju, turistima dobro dođe 14 dnevna vremenska karta za Krk, ili najmanje 7 dnevna ili 4 dnevna vremenska prognoza Krk, što nudimo i na našoj web stranici, jer je lakše ići na dopust ako znate kakvo će biti vrijeme.

Vremenska prognoza Krk – zima

S obzirom na činjenicu da je otok Krk na primorskoj lokaciji, može se pretpostaviti da su zime sasvim drugačije od onoga što smo navikli kod kuće. Zbog klime, vrijeme je sasvim drugačije od našeg, i tako je vremenska prognoza Krk i zimi ugodna. Istina je da zimi na otocima i drugim pomorskim mjestima pušu jaki vjetrovi kao bura, ali nikada neće vidjeti snijeg. Snijega je već na cjelini u zadnje godine manje nego što ga je nekad bilo. Vremenska prognoza Krk je tijekom godine više nego ugodna za turiste, jer vam nudi u prosjeku 250 dana sunca tijekom cijele godine, što znači da ćete sigurno uživati kad posjetite ovaj prekrasan otok. Naravno, na more se ne ide samo u ljetnim mjesecima, zato je dobro znati nešto o vremenskoj prognozi za Krk.