Apartmani Baška i okolinaAko ste se odlučili da ćete svoj odmor provesti na otoku Krk i u jednoj od najpopularnijih turističkih odredišta, koje nudi otok Krk – gradu Baška, onda vas pozivam da pogledate našu ponudu apartmana Baška, i potražite svoj savršen smještaj za odmor. Ta prelijepa plodna zelena Baška dolina se nalazi na jugoistočnoj obali otoka Krk i sastavljena je iz krajeva: Draga Baščanska, Jurandvor, Batomalj i na kraju Baška.         

Villa Marija - Apartmani Baška

Apartman Villa Marija, je od mora i najbliže plaže udaljen 200 metara. Ako se želite šetati do vrlo zanimljivog centra Baške, koji se ponosi predivnim, starim, s dušom građenim objektima i raznovrsnim trgovinama, konjušnicama i prelijepim pregledima, to će vam uzet 1000 metara. Više slika i priča o udobnom iskustvu možete pročitati na ovoj stranici: http://www.otok-krk.si/apartmaji-villa-marija/

Kategorija: Apartmani Baška / apartmansko naselje Zarok

Apartmani Ljubić - apartmani Baška

Apartmani Ljubić su od mora udaljeni oko 150 metara. Na raspolaganju imaju 4 uređena apartmana za 3+2 osobe. Apartmani su opremljeni sa (SAT TV; WLAN internetom, prostranom dnevnom boravkom, kupaonicom, terasom, kuhinjom sa hladnjakom I aparatom za kavu. Svima je na raspolaganju privatni vrt sa roštiljem.

Kategorija: Apartmani Baška / centar grada Baška

Pansion Burin - apartmani Baška

Pansion Burin je ljubazna obiteljska kuća za goste, koja ima na raspolaganju 15 udobnih soba sa vlastitom kupaonicom i balkonom. U prizemlju se nalazi klimatiziran restoran, koji nudi puno lokalnih specialiteta. Pansion se nalazi na mirnoj lokaciji oko 400 metara od mora.

Kategorija: Apartmani Baška / centar grada Baška

Apartmani Dujmović - apartmani Baška

Apartmani Dujmović nude 6 različitih (A4+1, A3+2, A3+2, A4+2, A2+1) suvremeno opremljenih apartmana, koji imaju SAT TV, klima uređaj, bežični internet a na raspolaganju vam je parkiralište. Od plaže i mora apartmani su udaljeni 350 metara.

Kategorija: Apartmani Baška / centar grada Baška

Apartmani Polonijo - Baška

Apartmani Polonijo se nalaze odmah uz napoznatiju crkvu sv. Lucije, gdje je bila nađena poznata Baščanska ploča. Kuća je udaljena približno 1km od centra Baške. Na raspolaganju imaju 2 lijepo opremljena apartmana za 4 osobe s velikom terasom. Na 60 kvadratnih metara se nalaze dvije spavaće sobe, kuhinja s dnevnim prostorom (SAT TV), tuš+WC. Oba apartmana imaju centralno grijanje i klimu. Pred kućom vas čeka prostorno parkiralište. Apartmani Polonijo su preuzeli nagradu za Kvarner family apartma.

Kategorija: Apartmaji Baška / Apartmaji Baška: okolina

 

Apartmani Baška: apartmansko naselje Zarok

Opis naselja / Apartmaji Baška:

Kada dođete u Bašku, na desnoj strani ako gledamo prema moru, nalazi se naselje Zarok gdje prevladavaju apartmani. Može se reći da je apartmansko naselje. Iz centra Baške do naselja Zarok će vam s autom uzeti 3 minute. Apartmani Baška u naselju Zarok imaju u blizini pekaru i manju trgovinu te nekoliko gostionica. Na rubu plaže, koja se nalazi nekoliko metara daleko od naselja, kada se već počnete penjati na brdo, možete vidjeti freeride ručno uređen prostor, koji je namijenjen skakanju s cross biciklima. Iz naselja je vidljiv prelijep pogled na poznatu 1800 metara dugu Baščansku plažu.                                                                                                                          

Apartmani Baška: centar grada Baška

Opis naselja / Apartmani Baška:

Kada se završi mjesto Batomalj, uskoro ćete doći do križanja u kojem zavijete desno prema centru grada Baška i u ulici Kralja Zvonimira uputite prema unutrašnjosti grada, gdje će se na vašoj desnoj i lijevoj strani pojavljivati ulice kao što su Creska, Velebitska, Kvarnerska itd, u kojoj se nalaze apartmani. Na glavnoj ulici Kralja Zvonimira se nalazi sve što trebate. Uz turističko informacijski centar ćete naći ljekarnu, banku, bankomat, frizerski salon, trgovinu, rastoran, ambulantu, poštu, akvarijum itd. Ta ulica se nalazi odmah uz more i s tim nekoliko koraka suprotno od starog grada i nekoliko koraka suprotno od kampova, restorana i hotelskih kompleksa. Ako se nalazite u apartmanu koji se nalazi u centru grada tamo će se pobrinuti za parkiralište, gdje će tokom odmora odmarati i vaš auto, jer se zbog mnoštva događanja u vašoj okolini, nije potrebno nigdje voziti.                                                                                                                                          

Na raspolaganju su vam: Restorani, barovi, frizerski i kozmetički saloni, wellness i spa centar, plesne terase, štandovi sa suvenirima, trgovine, internet kafići… Čekaju vas teniska igrališta i odbojka na plaži, najam vodenih skutera te drugih plovila kao što su kanui i pedaline. Možete također unajmiti bicikl, motor ili opremu za ronjenje, prisustvujete školi jedrenja, odete na nudističku plažu, pogledate muzeje kulturnog naslijeđa ili pogledate akvarijum s ribama iz Jadrana. Možete otići taxi čamcem do bližnjeg zaljeva, ili idete jednom od približno 80 km označenih pješačkih puteva.                                                                                                                                  

Apartmani Baška: okolina

Opis naselja / Apartmani Baška:

Kada dođete u Baščansku dolinu prije nego što dođete u turistički grad Baška, ćete se voziti kroz mirna poljoprivredna mjesta kao što su Draga Baščanska, Jurandvor i Batomalj, gdje za razliku od turističko izloženog grada Baška žive mirnijim životom. Jurandvor se nalazi približno 1,5 km van centra Baške. To selo je postalo poznato, zato što su u njoj otkrili važan spomenik hrvatske pismenosti: Baščansku ploču.