Apartmani Julie, Punat – Apartmani KrkStudio

 

Apartman 2+1

 

Apartman 4

Prekrasni apartmani u Puntu, 80 metara od mora, inače izravno u središtu grada Punat, u neposrednoj blizini restorana, barova i trgovina, sa lijepo uređenim okruženjem  i parkirnim  prostor unutar ograde. Vrlo prijateljska i ljubazna dama Julie i njezin partner, koji pomaže kod iznajmljivanja apartmana, vrlo su gostoljubivi i komunikativni, tako da će vaš odmor zaista biti savršen.

Kontaktirajte vlasnika apartmana i pošaljite informativni upit

Vaše ime i prezime

Vaša e-mail adresa

Datum dolaska

Datum odlaska

Dodatna pitanja:

Apartmanska kuća gospođe Julie je, kao što je spomenuto 80 metara od mora i vidljiva je odmah s ceste koja vodi do kuće.  Plaža, do koje se možete  prošetati po prekrasno uređenom gradskom šetalištu, je od apartmana udaljena 400 metara –  apartmani se nalaze u centru grada, te su u tom području još uvijek privezana plovila. Mi smo, naravno, istražili i otišli na plažu i vidjeti koliko daleko je to – i stvarno je 400 m. Put je lijep i jednostavan.

Apartmani Julie - Punat

Apartmani Julie – Punat

Apartmanska kuća Julie nudi smještaj u tri apartmana.  Na raspolaganju je studio za 2 osobe, apartman za 2 + 1 osobu  i jedan apartman za 4 osobe. Sva tri apartmana izvrsno su i jedinstveno uređeni. Studio ima opremu u vintage stilu i sastoji se od glavnog  područja gdje je krevet, kuhinja, dnevni boravak. Ispred  apartmana je terasa sa stolom i stolicama.

Apartman 2 + 1 ili “crni” stan kako ga vlasnici zovu  jer ima puno opreme u crnoj boji i u stilu zebre i crvene boje. Sa dizajnerskog kuta stvarno je jedinstveno opremljen i vrlo zanimljiv. Sastoji se od kuhinje-dnevnog boravka u kojoj je kauč i odvojene kupaonice i spavaće sobe za 2 i balkon. Najveći apartman 2 + 2 je prilično velik i prostran, sa dvije spavaće sobe, tu j i kuhinja, kupaonica i balkon i predsoblje na ulazu. Apartmani također imaju TV, radio, klima uređaj i naravno, bežični internet priključak. Također dobrodošli su i kućni ljubimci, ali vlasnik mora biti obaviješten o tome, jer je potrebna mala naknada.

Plaža Punat

Plaža Punat

Izvan kuće gosti mogu koristiti roštilj. Vlasnik vam je spreman pomoči pripremiti sve za pripremu okusnih jela.. Apartmani su na izvrsnoj lokaciji, lijepo su uređeni a vlasnici su jako simpatični. Apartmane Julie definitivno preporučujemo.

 

Za više informacija i slika o plažama u blizina apartmana Julie, pogledajte si na: http://www.otokkrk.com/plaze-baska/