Apartmani Irena, grad Krk – Otok KrkGlavni grad otoka Krka je istoimeni grad Krk. U kontekstu turističkog vodiča za otok Krk, i mi smo naravno istražili i  glavni grad. Za nekoliko dana smo otišli u grad Krk i u tom vremenu smješteni smo bili u apartmanima Irena koji se nalaze na Baščanskoj ulici 4. Kuća se nalazi u mirnom okruženju i od mora udaljena je oko stotinjak metara. Centar se nalazi oko sedamsto metara od apartmana.

Apartmani Irena - grad Krk

Apartmani Irena

Vlasnica apartmana, gospođa Irena, nam je u svojoj kući pokazala dva moderno uređena apartmana. Prvi apartman se nalazi u potkrovlju i pogodan je za 4 osobe i još jedna osoba može spavati na kauču. Apartman je lijepo uređen, prostran, svjetlo i moderno opremljen. Apartman ima dvije spavaće sobe s dva bračna kreveta, kuhinju, dnevni boravak, TV, grijanje, Wi Fi i veliki balkon s pogledom na more. Kupaonica u apartmanu je posebno moderna. Tamo je osim tuševa i WC i bide, što je neobično u apartmanima. U kutu u sobi smo dočekali hrpu svježih ručnika i toaletni papir. Spavaće sobe su udobne i uređene. Vrlo zanimljiva bila je noćna lampa koja  ima zaslon osjetljiv na dodir.

Drugi apartman, koji studio apartman namijenjen je za 2 + 1 osobu. Irena nam je rekla da su u apartmanu uz doplatu dobrodošli kućni ljubimci. Uz kuću je na raspolaganju veliki parking. Nekih 100 metara ispod apartmana nalazi se plaža hotela Valamar.

S Tomažem smo odlučili da si  pogledamo okolinu apartmana, pa smo išli prema plaži, a zatim nastavili uz obalu prema gradu Krku. U tren oka smo se našli u središtu grada Krka iako nismo planirali, ali put do mora je vrlo atraktivan i šetnja je jako ugodna. Dakle, provjereno je, da ako ćete boraviti u apartmanima Irena, imate sve jako blizu. Barovi, trgovine, plaže, centra grada … Irena također ima jako lijepo uređenu okolinu apartmana. Kuća je jako lijepa što možete vidjeti iz fotografija. Irena živi u prizemlju kuće tako da u slučaju bilo kakvih pitanja, uvijek ju možete kontaktirati. Moram dodati da smo bili jako zadovoljni sa apartmanom i sigurno ga preporučujemo ako tražite smještaj u gradu Krku.