Apartmani Vila Marija, Baška – otok KrkVila Marija je prekrasna zgrada s apartmanima u Baški, koji se nalaze na adresi Zarok 28, gdje smo s Tomažem proveli 5 dana. Baška je definitivno jedna od najpopularnijih destinacija na otoku Krku, gdje neće ponestati aktivnosti, čak i za one koji idu za više tjedna na odmor.

Kad smo došli, srdačno nas je pozdravila lijepa dama koja nam je prije preko telefona objasnila gdje je locirana Vila Marija, te nas uputila do parkirališta, koji se nalazi odmah ispred apartmana. Od centra Baške do sela Zarok će vam trebati sa automobilom 3 minute. Od centra idete prema brdu gdje se na desnoj strani ceste vidi Vila Marija. Cestom idete još malo naprijed onda skrenete desno na prvu ulicu i na desnoj strani vidjet ćete apartmane s malo povišenom parkiralištem, kao što možete vidjeti na slici iz galerije.

Villa Marija - Baška - ulaz u apartman

Villa Marija – Baška – ulaz u apartman

Ulaz u apartman je ukrašen s ogradom punom grožđa koja vodi do prekrasnih drvenih vrata. Gospođica nam je prijateljski pokazala apartman kojeg nam je pripremila a tamo su nas čekali čisti ručnici i posteljina.

Villa Marija - Baška - spavaća soba

Villa Marija – Baška – spavaća soba

Vila Marija ima pet moderno opremljenih apartmana. Mi smo bili u najvećem apartmanu, koji ima dvije etaže i može ponuditi sedam kreveta, tako nam je bilo jako udobno. Apartman ima tri spavaće sobe, kuhinju s pomoćnim ležajem, velikim stolom i SAT TV, kupaonicu s WC-om na katu, dodatni WC na drugom katu, i prekrasnu terasu s pogledom na more s koje možete uživati ​​u jutarnjem svitanju.

Villa Marija - Baška - pogled na terasu

Villa Marija – Baška – pogled na terasu

Osim tog velikog apartmana, koji je dizajniran za 6 + 1 osoba nude i manje apartmane za manje ljudi. Više na ovom linku: http://www.apartmajidirekt.com/villa-marija-2788.html

Od mora i najbliže plaže vila je udaljena samo 200 metara. Ako poželite prošetati do centra Baške, koji je izuzetno zanimljiv, udaljen je samo 1000 metara.
Tijekom boravka u šarmantnoj Baški smo sa apartmanom u Vili Marija i više nego zadovoljni. Dobra Wi-Fi veza nam je omogućila kvalitetan rad i redovito ažuriranje naših avantura. A kao dar smo dobili njihovo domaće vino. Apartman svakako preporučujemo.

Villa Marija - Baška

Villa Marija – Baška